Passie voor muziek, interesse in Harderwijk, enthousiasme en humor vormen de belangrijkste ingrediënten van 0341 On Air. Dit programma is vanaf 7 oktober 2015 wekelijks te beluisteren.

Wilco Otten en Jaap Bos springen in de wereld die radio maken heet en maken – zonder gehinderd te worden door kennis en ervaring over hoe je zoiets eigenlijk aanpakt – een bijzonder leuk programma. Het is anders, verfrissend, speels maar het draaien van goede muziek wordt niet vergeten. Wekelijks wordt zorgvuldig een muzieklijst opgesteld van bekende en onbekende artiesten met een focus op de jaren ’80 tot hedendaags. Verder zijn er een aantal vaste rubrieken, zoals de verzoekplaat waarmee luisteraars worden uitgedaagd om via social media hun favoriete plaat aan te vragen. Er is volop aandacht voor nieuws over en vanuit Harderwijk en er is iedere week een gast in de studio die iets vertelt over cultuur, sport, nieuws, bijzondere ontwikkelingen of een interessante baan of hobby.

Het programma 0341 On Air is elke woensdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur te beluisteren op VeluweFM. Herhalingen zijn op donderdag om 15.00 uur, vrijdag om 20.00 uur en zaterdag om 18.00 uur.