El Mundo even zonder interviews

Natuurlijk kunnen jullie komend weekend weer El Mundo beluisteren, maar dan even zonder interviews. Een goed moment om je nog even te wijzen op de mogelijkheid om via www.veluwefm.nl  “uitzending gemist” op iedere gewenst tijdstip je radio af te stemmen op El Mundo.  Op mijn site www.abdehaas.nl vind je meer achtergrond informatie over de muziek, muzikanten, de radiogids en nog veel meer!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Al meer dan 10 jaar presenteert Ab de Haas het wereldmuziekprogramma El Mundo, waarvan 7 jaar op Harderwijkfm. Met een al jarenlang bestaande interesse in andere culturen merkte hij "dat muziek verbroedert en verzustert" zoals hij dat zelf uitlegt. Tijdens een twee uur durende muzikale reis wordt naast wereldmuziek in het eerste uur aandacht besteed aan allerlei culturele evenementen in zijn concerttips. Wekelijks leveren verschillende dichters ook een poëtische bijdrage. In het tweede uur organiseert Ab o.a. interviews met muzikanten met zowel regionale- als landelijke bekendheid. Daarnaast presenteert één keer per maand een singer- songwriter zich in Studio Live!

Uitzendingen

       
       
       
       
       

Vrijdag 22.00 - 00.00 uur

Zondag 12.00 - 14.00 uur (hh)

Maandag 21.00 - 23.00 uur (hh)

Medewerkers
Presentatie: Ab de Haas
Techniek: Regina Timmerije  en Roland de Hoop

Info en/of contact klik hier
www.abdehaas.nl