Programma tot nader bericht gestopt.

 

Harderwijk[FM] start een nieuw  jongerenprogramma  HK Kids FM waar een aantal scholen uit Harderwijk en Ermelo hun medewerking  aan geven.

Met  gasten , actuele onderwerpen  en Top 40 muziek die onder de  leerlingen leven uit de klassen van het voortgezet onderwijs  van scholen Chr. Coll. Nassau Veluwe, De Lelie, MIJN SCHOOL en Groevenbeek Ermelo. 

Zij hebben na maandenlang oefenen onder leiding van  Regina Timmerije en regie Ciska Foppen inmiddels een aantal proefuitzendingen gedaan. Schoolbesturen zijn enthousiast en wilden graag  hun medewerking verlenen.

De eerste uitzending is op zaterdag 7 november om 19.00  tot 20.00 uur.

Reacties graag via e- mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de facebookpagina HK Kids FM .

 

Uitzendingen.

Zaterdag 19.00 - 20.00 uur.

Dinsdag  19.00 - 20.00 uur (herhaling)

 

_______________________________________________________________________________________

 
Vanavond bij HK Kids Fm, met de eerste keer leerlingen van De Lelie, hebben we het over pleegzorg,adoptie en Logeerhuizen en natuurlijk op deze pakjes avond vertellen we hoe Sinterklaas is ontstaan. Dus luisteren vanaf 19.00 uur bij Harderwijk Fm 107.7 mgh en 94.0 op de kabel maar ook op onze TV kanaal 14 met live beelden van Harderwijk Winterstad en natuurlijk via de website van Harderwijk Fm live en 14 dagen nog te beluisteren onder uitzending gemist.

 ________________________________________________________________________________________

Maandag 23 november zijn voorlopig de laatste radio-opnamen geweest van de school CCNV . Het onderwerp was deze keer: Social Media. Leerlingen en de heer Venema, afdelingsleider brugklassen, zijn geïnterviewd over het gebruik van sociaal media. De uitzending is zaterdag 28 november om 19.00 uur, herhaling dinsdag 1 december 19.00 uur of bij uitzending gemist, FM Harderwijk. In 2016 zal er weer een groep zijn om radio te maken. Volgende week zijn de leerlingen van De Lelie aan de beurt. Dus blijf vooral luisteren naar HK Kids FM

  ________________________________________________________________________________________

Voor de derde keer zijn er weer leerlingen van het CCNV wereld + klas aan het woord bij HK Kids Fm. Zij zullen het hebben over muziek. Hiervoor waren te gast Dhr. Sleurink een muziek docent van het CCNV en Radio collega Ab de Haas van het programma Elmundo. Jessica Kroeske informeerde ons over de musical Spijt. Dus a.s. zaterdag luisteren naar HK Kids Fm.

_________________________________________________________________________________________

Wereld+ klas van Het CCNV is voor de tweede keer bij Harderwijk FM. Deze keer was het onderwerp: vluchtelingen. En word gepresenteerd door Joanne, Sanne, Liselotte en Maureen. Deze uitzending kunt u beluisteren op zaterdag 14 november om 19.00 uur. Herhaling dinsdag 17 november 19.00 uur.

 

________________________________________________________________________________

 Zaterdag 7 november de eerste uitzending van het eerste groepje van Het CCNV. Deze gaat over school/onderwijs en met heel veel muziek en een agenda. Gasten zijn de Rector van het CCNV en een Leerlinge die hun verhaal vertellen.